Nadmerná sebaistota spôsobuje "neomylné" úsudky ekonomický experiment so slovenskými šudentmi - Šinský, Michal
Príklady experimentovania na akciových trhoch. Vstup do rizikovej situácie a vidina vysokého zisku. Ego, vlastné schopnosti a porovnávanie sa s druhými. Sebahodnotenie vlastných schopností študentov. Výskumy "neomylného" úsudku a investovanie. Ciele ekonomických experimentov.