Planning of the Supply Chain process in Reverse Logistics - Gežík, Pavel, 1983-
Plánovanie zásobovacieho procesu je veľmi náročný proces, ktorý v sebe zahŕňa množstvo faktorov. Ak sa do tohto procesu zahrnie i opätovné spracovanie už raz vyrobených produktov, množstvo faktorov narastá ešte viac a ovplyvní celkové plánovanie produkcie, s ním spojenú kontrolu a objednávanie zásob ako i plánovanie pracovných operácií.