Intercultural encounters between the interlocutors using different communication models - Šajgalíková, Helena
Komunikačný model (rozprávania) na Slovensku a jeho porovnanie s komunikačnými modelmi iných kultúr. Komunikačné modely. Porovnanie komunikačných modelov. Diskusia.