Panika sa k obchodovaniu na trhoch nehodí investori získali pozitívne i negatívne skúsenosti a obchodujú naďalej - Škriniar, Pavel, 1979-
Minuloročné jesenné prepady na akciových trhoch. Stratégia "kúp a drž". Používanie finančnej páky ako nástroja zisku (alebo straty). Alternatívy k pákovému obchodovaniu, ETF (Exchange Traded Funds). Investori a výber sektorového zamerania.