Manažment podniku v čase hospodárskej a finančnej krízy - Grznár, Miroslav
Hlavné prejavy krízy v podnikoch. Plánovanie v čase krízy. Kríza a organizácia podniku. Ekonomika a financie v čase krízy. Kontroling.