Nové trendy v úspore nákladov - facility manažment - Serina, Pavol
Oblasti pôsobnosti facility manažmentu (FM). Forma zabezpečenia FM služieb vo firme - outsourcing. Využitie facility manažmentu v praxi. Prínosy facility manažmentu.