Cestovanie inak : kolesá, či krídla ? - Feik, Michal
Svet sa pomaly začína podobať na jeden veľký dopravný kolaps. Riešenie je len jediné - diverzifikovať spôsob dopravy a zefektívniť logistiku. Verejná doprava, vlaky, letecká doprava. Cestujte rikšou.