Zákruty dlhého pochodu - Greguš, Peter
Od začiatku čínskeho Dlhého pochodu k lepšej budúcnosti uplynulo 1. októbra 60 rokov. Čína sa počas neho dostala na mnohé zákruty ako Veľký skok, či Veľká kultúrna revolúcia. Dokázala však prekonať ich katastrofálne dôsledky a dnes je z nej perspektívna krajina. Čína prekvapuje spojením komunizmu a súkromného kapitálu.