Eurozone default vystúpiť z eurozóny? Radšej ani nemyslieť... - Baláž, Vladimír
Je eurozóna pilierom stability a zárukou bezpečnosti alebo len prázdnym pojmom? Otázky investorov a špecialistov na finančné trhy a makroekonómiu. Platnosť a rovnocennosť bankoviek a Európska centrálna banka. Najväčšie ekonomiky eurozóny. Maastrichtské kritériá. Súčasná kríza a najviac zadĺžené krajiny EÚ. Vytvoriť Európsky menový fond ako záchrancu alebo rozšíriť právomoc MMF?