City and Culture Tourism and Its Expected Trends in the 21st Century - Mišúnová, Ema
Svetová organizácia cestovného ruchu (World tourism organization) zosumarizovala európske trendy cestovného ruchu v roku 2020. Globalizácia a pozícia Slovenskej republiky v medzinárodnom cestovnom ruchu. Hrozby pre slovenský cestovný ruch. Mesto a kultúrny turizmus - trendy jeho vývoja.