Internacionaľnyj aspekt kommunikacii pri obučenii russkomu jazyku - Strelková, Katarína
Výučba cudzojazyčných kompetencií na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Internacionalizácia vzdelávania. Tvorba spoločných učebníc medzinárodnými autorskými kolektívmi.