Kommunikativnyj potencial internacionaľnych frazeologizmov v slovackom i rossijskom političeskom diskurse - Dulebová, Irina
Využívanie frazeologizmov a okrídlených výrazov v komunikácii v politike v slovenskom a ruskom jazyku.