Pohľadávky vo forme zmeniek - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Charakteristika zmenky. Riziká pri používaní zmeniek v medzinárodnom obchode. Cudzia zmenka. Jazyková identita. Zmenkové doložky - najčastejšie používané doložky na zmenkách. Praktické použitie zmeniek. Výhody zmeniek.