Morálny rozvrat vyspelých ekonomík - Sedlák, Mikuláš
Zmysel hospodárstva a spojitosť s etikou. Ekonomická filozofia trhového hospodárstva a proces tvorby zisku. Morálny úpadok a zhoršenie sociálnych podmienok. Degenerácia ľudských hodnôt v ekonomike. Príčiny neefektívnej transformácie hospodárstva a pôvod morálnej deformácie na Slovensku.