Platobná disciplína prepravcov v čase finančnej krízy - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Príčiny vzniku finančnej krízy. Dôsledky finančnej krízy vo svete. Funkcia peňazí. Klesajúca spotreba a dopyt po výrobkoch. Vplyv finančnej krízy na poskytovanie prepravných služieb. Nárast insolventných firiem. Úverové poistenie a jeho výhody.