Nový profil manažéra - Bajzíková, Ľubica
Profil manažéra 21. storočia. Cieľom výskumu VEGA bolo: identifikovať zmeny profilu manažéra v kontexte súčasných trendov v manažmente ako predstavuje napríklad znalostný manažment, učiaca sa organizácia, navrhnúť odporúčania pre študijné programy na základe identifikovania nedostatkov v súčasnom profile absolventa vysokej školy manažérskeho zamerania, určiť postoj manažérov k doplneniu vedomostí a zručností prostredníctvom neformálneho vzdelávania.