Outsourcing in money logistics of the banks - Hajduová, Zuzana, 1974-
Outsourcing v preprave peňazí v bankách. Charakteristika outsourcingu. Faktory ovplyvňujúce zavedenie outsourcingu. Outsourcing v slovenských bankách.