Riadenie vzťahov s dodávateľmi - Oreský, Milan, 1956-
Pojem CRM (customer relationship manažement). Obsahové vymedzenie riadenia vzťahov s dodávateľmi (supplier relationship management - SRM). História vývoja a formovania marketingu. Ekonomická podstata a východiská manažmentu vzťahov s dodávateľmi.