Nástroje budovania vzťahov so zákazníkmi - Richterová, Kornélia
Východiská budovania vzťahu so zákazníkmi na spotrebiteľských trhoch. Taktiky budovania vzťahov so zákazníkmi. Akademické prieskumy rozhodovania o nákupe. Spotrebiteľsy dôležité atribúty miesta nákupu. Finančné taktiky budovania vzťahov so zákazníkmi.