Napĺňanie požiadaviek prepravcov zo strany cestnej a železničnej nákladnej dopravy - význam intermodálnych riešení - Hansenová, Heda
Výsledky výskumu uskutočneného v roku 2008 a zameraného na analýzu kvalitatívnych a nákladových požiadaviek zákazníkov na prepravnom trhu Slovenskej republiky. Porovnanie schopnosti dopravcov cestnej, železničnej a kombinovanej nákladnej dopravy reagovať na tieto požiadavky. Dôraz na význam intermodálnej dopravy v procese efektívnej a udržateľnej dodávky.