Východiská marketingu členstva v asociáciách výskumu trhu - Žák, Štefan, 1971-
Podstata a náležitosti marketingu členstva v asociáciách na príklade združenia Esomar, svetovej asociácie pre profesionálov v oblasti výskumu trhu.