Možnosti znižovania transakčných nákladov medzinárodnej kúpnej zmluvy v podmienkach dopravy a logistiky - Hansenová, Heda
Transakčné náklady - charakteristika. Vzťah informačných technológií a transakčných nákladov. Intermodalita v doprave. Príprava publikovania Incoterms 3000, ktorý rieši aj deľbu nákladov medzi zmluvnými stranami medzinárodnej kúpnej zmluvy.