[Marketing finančných inštitúcií] - Korauš, Antonín
Recenzia na monografiu, ktorá v troch kapitolách rozoberá základné charakteristiky a vybrané problémové okruhy a súvislosti implementácie marketingových nástrojov v bankách a poisťovniach.