Jednoduché dynamické modely a ich aplikácia na slovenskú ekonomiku - Komáromy, Peter
Prezentácia niektorých známych dynamických modelov a možnosť ich uplatnenia v podmienkach slovenskej ekonomiky. Spotrebná funkcia založená na ECM modeli. Spotrebná funkcia založená na modeli čiastočného prispôsobenia. Spotrebná funkcia založená na zvykovej zotrvačnosti. Spotrebná funkcia s rozdeleným oneskorením. Spotrebná funkcia a skúmanie jej stability.