Kríza praje práci na diaľku - Valášek, Martin
Ak firma umožní ľuďom pracovať z domu, dá im benefit, ktorý ju nič nestojí a ešte môže aj ušetriť. Každý, kto pracuje z domu (teleworking) ušetrí čas, ktorý by strávil cestovaním. Podľa výskumov, ľudia by pristúpili aj na zníženie platu, aby mohli pracovať kedy a kde chcú. Umožnením práce z domu si firma zvyšuje šance na udržanie najkvalitnejších zamestnancov. Každá minca má dve strany - aj teleworking má svoje slabé stránky. Využitie unifikovanej komunikácie. Príklady z praxe.