Automation of testing database knowledge by using Visual Basic script and automated MS Access documentation tool - Kastl, Daniel
Autor popisuje pokus o automatizáciu procesu opravovania písomiek na Fakulte hospodárskej informatiky EU v Bratislave. Proces bol úspešný.