Informačná spoločnosť ako cesta z krízy - Feik, Michal
Možností, ako opätovne naštartovať ekonomiku a hospodársky rast je množstvo. Treba však hľadať také opatrenia, ktoré dokážu byť efektívne, relatívne rýchlo návratné a dlhodobo udržateľné. Podpora globálneho zavádzania informačných technológií, elektronická verejná a štátna správa a výrazné používanie služieb prostredníctvom moderných technológií tieto kritériá spĺňa. Odbúra zbytočnú administratívu a ušetrí tak čas a prostriedky, ktoré možno oveľa rozumnejšie využiť inde.