[Strategický manažment] - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Recenzia na učebnicu, ktorá poskytuje okrem základných teoretických východísk strategického manažmentu návod na to, ako možno pristúpiť k vytvoreniu vízie, poslania a hierarchie cieľov v podniku, k identifikácii externého priestoru možností vymedzeného príležitosťami a hrozbami ako aj interného priestoru schopností vymedzeného prednosťami a slabosťami podniku. Na týchto poznatkoch a ich syntéze sú postavené prístupy ku generovaniu stratégií na základných riadiacich úrovniach a hodnoteniu jednotlivých strategických variantov.