Čína a Severná Kórea: neľahké spojenectvo - Szikorová, Nóra
Zmeny v charaktere vzájomných vzťahov medzi Čínou a Severnou Kóreou v posledných rokoch. Potecionálny konflikt ohrozuje Čínu. Prvotná hrozba - zbrane hromadného ničenia. Kórejskí utečenci v Číne. Hranice čínskeho vplyvu. Ekonomické problémy v KĽDR. Chudoba a hladomor - pomoc medzinárodných organizácií.