Meranie nákladov na kvalitu - Rejdová, Radomíra
Pojmy kvalita, náklady na kvalitu. Rozšírenie modelu sledovania nákladov na kvalitu o tzv. skryté náklady, ktoré v podnikoch vznikajú, ale vzhľadom na to, že nevidíme príčinu ich vzniku a nemáme ich zaevidované v účtovníctve, nedokážeme sledovať ich priebeh. Návrh riešenia ako ich sledovať, evidovať a odhadovať.