Hodnotenie ekonomiky Slovenska v správe Doing Business - Hudák, Matej, 1984-
Doing Business - výročná správa zostavovaná Svetovou bankou, ktorá mapuje rôzne oblasti podnikania v 181 krajinách v čo najširšom poňatí. Na základe umiestnenia krajín v týchto oblastiach sa nakoniec zostaví finálny rebríček "jednoduchosti podnikania". Hodnotenie ekonomiky Slovenskej republiky v roku 2008, 2009.