Ochrana hospodárskej súťaže – globálna hospodárska kríza - Zwiebová, Darina
História vzniku ochrany hospodárskej súťaže. Formy nedovoleného obmedzovania súťaže. Dohoda obmedzujúca súťaž. Zneužívanie dominantného postavenia. Koncentrácia v zmysle zákona o ochrane hospodárskej súťaže. Pomoc štátu v čase globálnej hospodárskej krízy..