Európske fondy a ich využitie na sociálno-ekonomický rozvoj Slovenska - Barič, Ondrej
Globálne integračné trendy v podmienkach rozvíjajúcej sa znalostnej ekonomiky. Európske fondy a ich využitie. Fondmi EÚ sa rozumejú Európsky fond regionálneho rozvoja (ERDF), Európsky sociálny fond (ESF), Európsky fond pre rozvoj vidieka (EAFRD) a štrukturálne fondy (ŠF) EÚ. Finančné prostriedky z tzv. predstupových fondov PHARE, ISPA, a SAPARD. Hodnotenie a čerpanie štrukturálnych fondov.