Zvyšovanie výkonnosti v podmienkach hospodárskej krízy - Tkáč, Michal, 1958-
Význam správnej kategorizácie a následnej identifikácie skrytých nákladov v organizáciách. Dôležitosť identifikácie skrytých nákladov, ale aj prínosov pre organizácie v období hospodárskej krízy.