Financovanie investičných projektov v ekonomike - Vidová, Jarmila, 1967-
Financovanie investičných projektov. Programy Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania na roky 2007-2010. Schéma podpory účasti MSP v 7. rámcovom programe EÚ pre výskum a technologický rozvoj. Program vzdelávania, školení a poradenstva pre vybrané skupiny záujemcov o podnikanie.