Dajte o sebe vedieť - Dzurová, Mária
Komunikácia firmy s okolím, s verejnosťou. Využívanie komunikácie ako nástroja marketingového mixu v logistických firmách. Komunikácia cez masové médiá. Reklama. Osobný predaj. Najnovšie kanály priameho marketingu - elektronické kanály. Udalosti - eventy a zážitky ako nová forma komunikácie.