EXCEL - pomocný nástroj pri znázorňovaní grafov transformácií základných elementárnych funkcií - Dávid, Arnold
Rôzne spôsoby prezentácie základných funkčných závislostí, ktorých nepochopenie bráni študentom následné správne vnímanie a porozumenie teóriám, ktoré sú na týchto vzťahoch založené. Použitie excelovského programu na kreslenie transformácií základných elementárnych funkcií.