City marketing ako prostriedok motivácie k návšteve mesta - Šeben, Zoltán
Príspevok ukazuje, ako môže mesto vplývať na návštevnosť použitím iniciatív mestského marketingu v cestovnom ruchu. City marketing mesta Komárno - príklad.