<The> Strength of employer`s brand versus marketing targets of an enterprise - Lewicka, Dagmara
Pojem a koncepcia značky zamestnanca. Pôsobenie značky zamestnanca a značky produktu. Hlavné trendy v oblasti využitia značky od 80-tych rokov minulého storočia vo väzbe na rozvoj marketingu. Vzájomné pôsobenie značky zamestnanca a značky produktu..