Innovation potential and network based international economy in the European union: the new challenges for relationship marketing - Melnikas, Borisas
Inovácie a inovačný potenciál Európskej únie. Synergický efekt inovačného potenciálu. Tvorba viacrozmerných medzinárodných sietí. Transformácia ekonomických systémov do sieťovej štruktúry. Hlavné charakteristiky sieťovej ekonomiky.