Image of a woman in advertising in the context of relationship marketing - Piecuch, Teresa
Dôležitosť výberu vhodného typu osoby pre reklamu. Žena v reklame. Tradičný a moderný prístup úlohy ženy v reklame. Žena ako príjemca reklamy.