Príprava projektov - kľúč k úspechu - Molár, Miloš
Meranie úspešnosti projektov. Ukazovatele úspešnosti a účel projektu. Negatívne faktory ovplyvňujúce úspech projektu. Previazanosť prínosov projektu s biznis plánom. Definícia úspešnosti projektov.