Význam marketingu pre podnikovú prax - Orbánová, Darina
Rôzne interpretácie marketingu - výber niekoľkých definícií. Koncepcie marketingového riadenia. Koncepcia spoločenského marketingu. Marketingový algoritmus. Transakčný a vzťahový marketing.