Rozvoj pracovníkov malých a stredných podnikov v období celosvetovej hospodárskej krízy - Štiavnický, Peter
V čase celosvetovej hospodárskej krízy mnohé slovenské podniky vnímajú vzdelávanie ako nadbytočný luxus. Klasické prístupy k firemnému vzdelávaniu predstavujú investície s nejasným finančným prínosom a nejasnou návratnosťou. Príčiny tejto situácie a originálne riešenia, ktoré umožňujú i v čase utlmenej ekonomiky malým a stredným podnikom s obmedzeným rozpočtom rozvíjať potenciál ľudských zdrojov.