Plánovanie nákladov vo firme - Serina, Pavol
Zostavovanie finančného plánu vo firme. Plánovanie nákladov. Kalkulačná metóda variabilných nákladov. Metóda kalkulácie cieľových nákladov. Metóda Just in time. Metóda kalkulácie životného cyklu.