Transformační výkon české ekonomiky - Fojtíková, Lenka
Náčrt zmien ku ktorým dochádza v komoditnej štruktúre dovozu, resp. vývozu ČR v rokoch 1993-2006 a zistiť pomocou prepočtov aký transformačný výkon dosahovala česká ekonomika v uvedených rokoch a akého efektu transformácie bylo dosiahnuté.