Význam ECDL v poisťovníctve - Littvová, Zuzana
Európsky preukaz počítačovej gramotnosti (ECDL), známy na celosvetovej úrovni ako Medzinárodný preukaz počítačovej gramotnosti (ICDL) je nadnárodne uznávaný štandard počítačových vedomostí koncových užívateľov počítačov. Toto medzinárodne uznávané osvedčenie je podporované vládami, počítačovými spoločnosťami, medzinárodnými organizáciami a obchodnými spoločnosťami pôsobiacimi na celom svete Cieľom príspevku je poukázať na dôležitosť počítačovej gramotnosti pracovníkov v oblasti poisťovníctva ako nevyhnutného predpokladu na efektívne plnenie ich pracovných úloh.