Bilančné podvody a ich detekcia - Husárová, Stanislava
Definícia bilančného podvodu. Prečo dochádza k bilančným podvodom. Detekčné kritéria bilančných podvodov. Schémy bilančných podvodov: Opatrenia na zníženie bilančných podvodov na prelome 20. a 21. storočia.