Nová generácia označovania produktov - prevencia bezpečnosti a ochrany životného prostredia - Kollár, Vojtech
Dôležitosť biologickej rôznorodosti nie len z hľadiska tvorby a ochrany životného prostredia, ale aj z hľadiska ekonomickej prosperity spoločnosti, bezpečnosti, zdravia a celkovej kvality života. Environmentálna politika a jej nástroje: EMS (Environmental Management Systems), EMAS (Eco-Management and Audit Schema). Transparentné údaje o produktoch a ich aktualizácia. Čiarové kódy. Environmentálne typy označovania. Elektronický produktový kód (EPC). Rádiofrekvenčná identifikácia (RFID).