Automatické vyhodnocovanie slovných odpovedí v e-learningových systémoch a niektoré problémy s tým spojené - Poláček, Marian
Opis skúšobného systému automatického vyhodnocovania odpovedí. Poukázanie na niektoré problémy, ktoré so systémom súvisia. Systém je momentálne v štádiu rozpracovanosti. Autor sa snaží o jeho dokončenie v takej podobe, aby skúšaného pri zadávaní odpovedí čo najmenej zaťažoval formálnymi obmedzeniami a aby sa mohol sústrediť na obsah odpovede.